Grunberg Academie

ToelichtingToelichtingToelichtingTeolichtingToelichtingToepassingen vakgebiedenEQ ontwikkelen leerlingenTeambuilding docentenMakenDelenNaarNaarNaarNaarNaarNaarNaarStart Laatjezien 3.0.png


Wie zich goed weet uit te drukken voelt zich minder machteloos en kan volwaardiger deelnemen aan de maatschappij.

De wiki Laat Je Zien van de Grunberg Academie is gemaakt voor docenten. Er zijn voorbeeldlessen om mee te oefenen en inspiratie op te doen. De docent kan naar eigen inzicht variaties creëren die passen bij zijn leerlingen. Ook is er ruimte voor het reguliere curriculum.

Laat Je Zien is een integrale werkwijze die in het reguliere onderwijs ruimte geeft aan persoonlijke ontwikkeling, gesproken en geschreven taal, spel, beweging, verbeelding en presentatie. Dit in samenhang met alle vakken die in het onderwijs aan bod komen.

De werkwijze zorgt voor plezier, delen van ervaringen, mentaliseren, nauwkeurig beschrijven, kennisoverdracht, reflectie en verbinding bij de deelnemers op basis van gelijkwaardigheid.

Laat Je Zien is ontwikkeld door een team van pedagogen, psychologen en docenten onder leiding van Marianne Koeman. We nodigen u uit de lessen te doen en u bevindingen met ons te delen.

Mail ons via: admin@grunbergacademie.com


Presentatie Beter Verwoorden


De Grunberg Academie is onderdeel van de stichting Hermann en Hannelore Grünberg.Op de site vindt u meer informatie over de doelen van deze stichting.
Schrijver Arnon Grunberg heeft deze stichting opgericht omdat hij iets terug wil doen voor de gemeenschap die hem gestimuleerd heeft zijn talenten te ontplooien.

Startpaginaplaatje disclaimer.jpg