BOVO

NaarNaarNaarNaarNaarNaarNaarNaarNaarNaarNaarNaarNaar overzicht diverse vakkenDiverse vakken.png
Over deze afbeelding


Diverse vakken BO & VO


De lessen voor de diverse vakken zijn in ontwikkeling. Iedere keer groeit het aanbod.

Op dit moment kunt u bij Literatuur de voorbeeld lessenserie 9 x Grunberg vinden.
Voor de andere vakken zijn lessen nog in ontwikkeling.

Wilt u betrokken zijn en een les ontwikkelen met het drieluik format? Graag. U kunt ons uw lesplan delen en wij nemen de les dan na overleg met u op in dit platform. Zo kan uw creativiteit andere collega's uitnodigen en aanmoedigen om ook weer een eigen les samen te stellen.

Beter Verwoorden is een complete lessenserie gericht op de ontwikkeling van transversale vaardigheden bij de deelnemers zodat zij zich competenter voelen en zijn. Dit beïnvloedt zowel het zelfbewustzijn als het zelfvertrouwen positief.

De methodologie Laat Je Zien integreert taal, beeld, de eigen ervaring, de bestaande kennis aangevuld met nieuwe kennis en praktijkervaring. Tegelijkertijd is er in iedere les aandacht voor fysieke en creatieve ontwikkeling. De deelnemers leren zichzelf kennen en ervaren hoe ze zich kunnen verhouden met anderen. Ieder vak dat op deze wijze vorm krijgt, is een leerervaring waarbij deelnemers en docenten plezier ervaren.

De docent is vrij opdrachten uit bestaande modules op te nemen in de werkstructuur van Laat Je Zien. Zo is er ruimte voor alle leerdoelen en werkvormen.